“Als Film Editor ben je aan het vormgeven in de tijd.”

In onze montage studio aan de Prinsengracht in hartje Amsterdam monteer ik aan uiteenlopende films, van gestileerde commercials en spannende series tot essayistische documentaires. Deze diversiteit aan films houdt mij elke dag weer scherp en gemotiveerd om het maximale uit ieder frame te halen.

Film montage blijft mij fascineren. In de montage studio wordt voor een groot deel bepaald hoe het verhaal wordt verteld. Je bent veel bezig met de menselijke psyche en emotie. Het is ook één van de weinige kunstvormen waarbij je kunt vormgeven in de tijd. Tijdens de montage komen alle onderdelen van de film voor het eerst samen, worden honderden keuzes per dag gemaakt en ontstaat er een uniek synergie tussen beeldtaal, muziek en geluidsontwerp.

Op deze website vindt u een divers portfolio van films waar ik de afgelopen jaren aan heb gewerkt. Daarnaast vindt u meer informatie over de montage studio’s aan de Prinsengracht, die ook los worden verhuurd.

Edit Studio Amsterdam.

Samen met Berend Boneschansker heb ik twee montage studio’s aan de Prinsengracht in Amsterdam. Een superfijne locatie in het centrum van Amsterdam. De studio's bevinden zich aan de achterkant van het klassieke grachtenpand 'Het lakenhuis', beide studio's hebben zicht op de rustige binnentuin. De studio's hebben hoge ramen op het noorden hierdoor is er altijd daglicht, maar nooit direct zonlicht op de schermen.  De montage studio’s zijn voorzien van moderne editsets en hebben altijd de nieuwste versie van Avid Mediacomposer, Adobe Premiere CC en Photoshop. Wij kunnen voor u monteren in de studio’s, het is ook mogelijk om uw eigen editor mee te nemen en alleen de studio te huren. Wilt u meer informatie en specificaties van de montage studio’s Lees verder...

Montage Studio Amsterdam

“ De edit studio is de plek waar alle onderdelen van de film voor het eerst samenkomen”

Home
Sitemap
KvK nummer: 55882528
BTW-ID: NL002182445B83
Contact
© 2021 Nick Rozenberg | Film Editor
Prinsengracht 961c, 1017 KL Amsterdam
+31 6 54 343 703 | post@nickrozenberg.com